به گزارش پایگاه خبری شباویز ، حجتالاسلام عباس نصیرالاسلامی مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد به همراه حجتالاسلام قاسم مومنی شاد معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد و طهمورث نصرتی مسئول دفتر نمایندگی اوقاف و امور خیریه شهرستان دنا همزمان با اجرای طرح نوروزی آرامش بهاری از مسجد بین راهی امام خمینی (ره) شهرستان دنا بازدید بعمل آورد.
حجتالاسلام عباس نصیرالاسلامی مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد در این بازدید از زحمات مسئول دفتر نمایندگی اوقاف و امور خیریه شهرستان دنا و خادم مسجد امام خمینی (ره) در جهت خدمت رسانی به مسافران و نمازگزاران تقدیر و تشکر بعمل آورد.
حجتالاسلام عباس نصیرالاسلامی مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد: اسلام ذاتا توانمندیهایی دارد که یا شناخته نشده و یا به کار گرفته نگرفته ایم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: اسلام دینی است که ظرفیت اداره کل جهان را دارد و راز مخالفت هایی که از ابتدا با اسلام شد نیز همین امر بود.
نصیرالاسلامی تصریح کرد: دین از چنان قدرت و عمق و محتوایی برخوردار است که در یک منطقه جهل زده فاقد هر نوع ارزش های انسانی آن چنان تحولی به وجود می آورد که دو امپراطوری بزرگ روم و ایران را تحت تاثیر قرار می دهد و ما هنوز از این ظرفیت ها به خوبی استفاده نکرده ایم.
حجت السلام عباس نصیرالاسلامی مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: قبل از فتوای تحریم تنباکو توسط میرزای شیرازی که بساط استعمار را جمع کرد و یک ابرقدرت را به زمین زد دشمن نمی دانست ارزش یک مرجع تقلید چه میزان است، از این رو دشمنی را با روحانیت آغاز کرد.
وی عنوان کرد: مسجد نیز در انقلاب و دفاع مقدس بدین صورت تاثیر گذار بوده است هر چند همه استعدادهای مسجد به میدان نیامد اما فرزندان انقلاب در مساجد گرد هم آمدند و از همان موقع توطئه علیه مساجد شکل گرفت و روحی که امام خمینی (ره) در مسجد دمیده بود را از مسجد گرفتند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: آسیب هایی مساجد را از رونق انداخت و دشمن روی این امر سرمایه گذاری کرد و ما در این میان رسالت سنگینی در قبال مسجد داریم.
وی گفت: نهادهای مختلفی در مسجد فعال شده است و در این زمینه فعالیت دارند و اگر میان این نهادها هم افزایی و تعامل بیشتری وجود داشت بهتر می توانستیم در مسیر تحقق اهداف برنامه ریزی کنیم.
نصیرالاسلامی افزود: باید به گونه ای برنامه ریزی کرد که مردم را به مساجد پیوند دهیم و کار را به مردم واگذار کنیم ،مسجدی موفق تر است که بتواند مشکلات مردم را اعم از مشکلات اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی و … را حل کند.
وی بیان کرد:در صدر اسلام بسیاری از رویدادها در مساجد اتفاق می افتاده و حتی مساجد جایی برای تشکیل محکمه برای گرفتن و احقاق حقوق بوده است، مسجد اگر می خواهد هویت واقعی خود را پیدا کند باید مردمی شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: متاسفانه برخی از نگرش های افراطی و تفریطی باعث شد اقبال مردم از مساجد کمرنگ شود.
حجتالاسلام نصیرالاسلامی اظهار داشت: مسجد را باید با مردم پیوند زنیم و مسجد به هر شکلی گره گشای مردم شود، این امر با بخش نامه و دستورالعمل تحقق نمی یابد.
وی خاطرنشان کرد: باید تلاش کرد همه با عمق وجود در مسجد حاضر شوند و فضایی ایجاد شود تا مردم مسائل خود را با متولیان در مسجد در میان بگذارند، از طرفی دستگاه های مداخله گر در مسجد با یکدیگر سیاست گذاری و برنامه ریزی کنند و اوضاع را به دست امام جماعت و مردم بسپارند؛ روحانیت همواره پیشتاز عرصه های اجتماعی و دین بوده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: هم افزایی و مشارکت دستگاه ها می تواند در مسیر تحقق اهداف موثر باشد، همچنین با آسیب شناسی می توان عوامل عدم حضور جوانان در مسجد را پیگیری کرد و زمینه حضور منسجم آنها را در مسجد فراهم آورد.
وی ادامه داد:باید بتوانیم فضایی شاداب و با نشاط برای مردم به وجود بیاوریم تا همه با رغبت در مساجد حاضر شوند و بتوانند مشکلات و مسائل خود را از میان ببرند؛ مسجد موج آفرین و اثربخش است.
حجتالاسلام عباس نصیرالاسلامی مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: یک مسجد در یک محله می تواند تا جایی پیش رود که در کل جهان اسلام اثرگذار باشد، طلبه های خوش فکری در مساجد حضور دارند که میتوان از آنها در جهت توسعه فعالیت ها در مساجد استفاده کرد.
Views: 0