موشک‌های ایرانی با دشمن متجاوز چه کردند؟
موشک‌های ایرانی با دشمن متجاوز چه کردند؟
از زمان تجاوز صهیونیست‌ها به خاک کشورمان موشک‌های ایران بارها و بارها موفق شده‌اند با عبور از پدافند چندلایه اسرائیل، خسارات شدیدی به زیرساخت‌ها و مراکز حساس این رژیم وارد کنند.

به گزارش پایگاه خبری شباویز به نقل از خبر گزاری فارس،در هفتمین روز از تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان، شواهد میدانی و تصاویر منتشر شده علیرغم سانسور شدید در سرزمین های اشغالی نشان می‌دهند که موشک‌های ایران بارها و بارها موفق شده‌اند با عبور از پدافند چندلایه اسرائیل، خسارات شدیدی به زیرساخت‌ها و مراکز حساس این رژیم وارد کنند.

اطلاعات به دست آمده از اراضی اشغالی توسط منابع امنیتی ایران حاکی از آن است که بیمارستان‌های نظامی اسرائیل پر از سربازان و افسران زخمی رسته‌های مختلف شده است. تعداد این مجروحان تا حدی بالاست که برخی بیمارستان‌های نظامی زیرزمین‌های خود را برای بستری شدن نظامیان تجهیز و بکارگیری کرده‌‎اند.

یک منبع امنیتی به فارس گفته که دولت اسرائیل سانسور کامل خبری درباره انتشار اطلاعات از تعداد و اسامی کشته‌ها و زخمی‌های حملات موشکی و پهپادی ایران را برای تمام رسانه‌های داخلی و خارجی اعمال کرده است.

شکست پی‌درپی پدافند اسرائیل توسط موشک‌های ایرانی

ان‌بی‌سی به نقل از منابع صهیونیستی از کاهش شدید نرخ ره‌گیری موشک‌های ایرانی توسط پدافند اسرائیل خبر داده است، بی‌بی‌سی فارسی نیز تصریح کرده که در جریان حملات اخیر، موشک‌های ایران توانسته‌اند از سپر دفاعی اسرائیل عبور کرده و خسارات قابل توجهی به جا بگذارند. این اعتراف از سوی رسانه‌ای همچون بی‌بی‌سی، نشان‌دهنده دقت بالا، حجم پرتاب، و پیچیدگی تاکتیکی حملات نیروهای مسلح است که حتی سامانه‌هایی چون گنبد آهنین، فلاخن داوود و پیکان-۳ را ناکارآمد کرده است.

شکاف امنیتی در دل تل‌آویوتحلیلگران نظامی غربی نیز در کنار این گزارش‌ها تأکید دارند که برای نخستین‌بار، مناطق بسیار حساس در عمق سرزمین‌های اشغالی به‌طور مستقیم هدف قرار گرفته‌اند. شهرک‌نشینان در تل‌آویو و چندین شهر دیگر سرزمین های اشغالی شاهد صدای انفجارهایی بودند که نشان می‌دهد حلقه‌های دفاعی داخلی، کارایی سابق خود را از دست داده‌اند.بخشی از این موفقیت به طراحی حملات چندمرحله‌ای و اشباع سامانه‌های پدافند هوایی بازمی‌گردد. موشک‌ها در موج‌های پی‌درپی و همراه با عملیات پوششی پهپادها شلیک شده‌اند تا رادارها گیج و خطوط واکنش دفاعی از کار بیفتد؛ تاکتیکی که در شرایط پیچیده هوایی، اثرگذارتر عمل می‌کند.

مراکز حساس اسرائیل هدف گرفته شده‌اند

موشک‌های ایرانی به‌گونه‌ای طراحی و برنامه‌ریزی شده‌اند که نه صرفاً برای «ایجاد رعب»، بلکه برای فلج‌سازی واقعی ساختار لجستیک و فرماندهی رژیم صهیونیستی به کار روند. فرودگاه بن‌گوریون، پایگاه هوایی پالمخیم، مقرهای نظامی در صحرای نقب و مراکز پشتیبانی در حومه حیفا از جمله اهدافی بودند که با دقت بالا هدف‌گیری شده‌اند.ساکنان برخی از این مناطق نیز گزارش داده‌اند که دست‌کم چند سکوی پرتاب و یک انبار مهمات دچار انفجار زنجیره‌ای شده‌اند.

تغییر ماهیت پناهگاه از نقطه امن به زندان روانی

نکته قابل توجه در تحلیل‌های روان‌شناختی جنگ اخیر، اثر دائمی اقامت اجباری شهروندان اسرائیلی در پناهگاه‌ها است. یدیعوت آحارونوت اذعان کرده که در جریان پاسخ موشکی و پهپادی ایران به حملات رژیم صهیونیستی، ۵۱۱۰ نفر آواره شده‌اند.حملات در بازه‌های غیرقابل پیش‌بینی انجام می‌شوند و ساکنان سرزمین‌های اشغالی حتی برای نیازهای اولیه هم امکان خروج ندارند.

این پدیده، که ابتدا به عنوان نقطه قوت تلقی می‌شد، اکنون به نقطه ضعف روانی و اجتماعی جبهه داخلی رژیم بدل شده است.گزارش‌ها از داخل سرزمین‌های اشغالی حاکی است که در میان ساکنان مناطق مرکزی، ترس از «تبدیل تل‌آویو به ویرانه» در حال تبدیل شدن به یک کابوس دائمی است.

شبکه‌های اجتماعی عبری‌زبان پر شده از ویدیوهایی که نشان می‌دهد ساکنان مناطق صهیونیست‌نشین، روزانه با دلهره از پناهگاه خارج می‌شوند و بسیاری از خانواده‌ها در حال ترک شهرها هستند.

در پی این شکست‌های امنیتی، رژیم صهیونیستی با بحران سیاسی نیز دست‌وپنجه نرم می‌کند. براساس گزارش‌های منتشر شده اختلافات در کابینه نتانیاهو، تشدید شده است. به‌گفته برخی رسانه‌های اسرائیلی، اکنون ساکنان سرزمین‌های اشغالی، نتانیاهو را نه تنها مسئول آغاز جنگ، بلکه عامل ویرانی روانی جامعه خود می‌دانند.

ایران، ابتکار عمل را در دست دارد

جدا از اینکه موشک‌های ایرانی به صورت نقطه زن اهداف خود در سرزمین های اشغالی را منهدم می‌کنند، پدافند کشورمان نیز با قدرت تمام در حال دفاع از کشور است و تا کنون بسیاری از پهپادهای پیشرفته رژیم صهیونیستی را زمین‌گیر کرده‌اند.

تحلیلگران معتقدند با توجه به عبور چندین‌باره موشک‌ها از پدافند لایه‌لایه اسرائیل و اثبات ضعف آن در عمل، و عملکرد خوب پدافند کشورمان، اکنون می‌توان گفت که ایران موفق شده است ابتکار عمل نظامی و روانی را در اختیار بگیرد.

ضربه هم‌زمان به زیرساخت‌های حیاتی و جبهه داخلی، راهبردی است که به‌وضوح در حال تضعیف ستون‌های قدرت رژیم صهیونیستی است.روند وقایع اخیر نشان می‌دهد که بازدارندگی ایران فعال، هدفمند و مؤثر شده است؛ بازدارندگی‌ای که حالا رسانه‌های غربی نیز نمی‌توانند انکارش کنند.

بازدیدها: 8