تکلیف پول زائرانی که ارز اربعین را گران خریدند، مشخص شد
تکلیف پول زائرانی که ارز اربعین را گران خریدند، مشخص شد
در حالی که تنها چهار روز از آغاز فروش ارز اربعین می‌گذرد، قیمت دینار اصلاح شد و مسئولان برای زائرانی که در روزهای نخست دینار دولتی را گران‌تر خریده بودند، تصمیم‌گیری‌کرد.

به گزارش پایگاه خبری شباویز به نقل از خبر گزاری فارس،؛ «همان روز اول ۲۰۰ هزار دینار را نزدیک ۲۶ میلیون تومان خریدم(هر هزار دینار ۱۲۹ هزار تومان)، حالا قیمت هر هزار دینار شده ۱۱۹ هزار تومان؛ تکلیف پول اضافه‌ای که پرداخت کردیم چیست؟» این گلایه بسیاری از زائرانی است که ارز اربعین را با نرخ ۱۲۹ هزار تومان برای هر هزار دینار خریدند.

بانک مرکزی امروز اعلام کرد که« مابه‌التفاوت پرداختی خریداران اولیه بازگردانده می‌شود.»عرضه ارز اربعین از شنبه ۲۰ تیر با نرخ‌های متفاوت آغاز شد و بانک مرکزی گفته بود که نرخ‌ها توافقی است و قیمت‌گذاری دستوری انجام نمی‌شود.

با این حال، نرخ فروش دینار دولتی حتی از بازار آزاد هم بالاتر رفت و همین موضوع اعتراض زائران را به دنبال داشت.

امروز نرخ ۱۱۹ هزار تومانی تا پایان عرضه ارز اربعین (۱۲ مرداد) تثبیت شد و زائران باید ۲۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان برای دریافت سهمیه کامل بپردازند. بانک مرکزی هم اعلام کرد که اضافه پرداخت زائرانی که ارز را با نرخ‌های بالاتر خریده‌اند، مسترد می‌شود. یکی از بانک‌های عامل نیز گفت که «بازگشت مابه‌التفاوت به‌صورت سیستمی انجام خواهد شد و نیازی به مراجعه حضوری نیست.»

بازدیدها: 1