به گزارش پایگاه خبری شباویز به نقل از خبر گزاری فارس،صد و چهل و چهارمین جلسه ستاد مرکزی اربعین با حضور قائممقام وزیر کشور برگزار شد.
قائممقام وزیر کشور در این جلسه با اشاره به حضور چشمگیر بیش از ۲۷۰۰ موکب ستاد اربعین امام حسین در اجتماعات شبانه مردم گفت: حضور بیش از ۲۵۰۰ موکب مردمی دیگر که شهرداریها پیگیری میکردند در اجتماعات مردم مورد بحثوبررسی قرار گرفت.
معاون وزیر کشور با اشاره به حضور ۱۱۸ موکب از کشور عراق در طول اجتماعات مردمی اخیر گفت: گزارشهای خوبی در این زمینه ارائه شد و انگیزه مناسبی برای حمایت از اجتماعات مردم عزیز وجود دارد و ستاد اربعین از این اقدامات تجلیل میکند.
پور جمشیدیان با اشاره به گزارش ستاد اربعین عراق گفت: بیش از یک میلیون نفر از مردم عراق برای حضور در مراسم تشییع پیکر مطهر و نورانی رهبر شهید و قائد شهید امت اسلامی ابراز علاقه و ثبتنام کردند.
قائممقام وزیر کشور افزود: بخشهای زیادی از مردم و دولت عراق و عتباتعالیات در کشور تقاضا دارند که پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در کشور عراق هم تشییع شود؛ اینها پیامهای رضایتبخش و امیدوارکنندهای برای وحدت امت اسلامی است. البته ستاد مرکزی اربعین امام حسین آمادگی لازم برای هر آنچه که مسئولین تصمیم بگیرند دارد.
بازدیدها: 2





