۹۹ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار کهگیلویه و بویراحمد به اینترنت پرسرعت متصل هستند
۹۹ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار کهگیلویه و بویراحمد به اینترنت پرسرعت متصل هستند
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کهگیلویه و بویراحمد گفت: هم اکنون از ۷۲۳روستای بالای ۲۰ خانوار استان کهگیلویه و بویراحمد ۹۹ درصد به اینترنت پر سرعت متصل هستند.

به گزارش پایگاه خبری شباویز به نقل از ایرنا،سید محمود رادمنش روز سه شنبه در نشست فعالان مجازی این استان در یاسوج، اظهار کرد: بیش از ۲۶۶ روستا و آبادی بالای ۲۰ خانوار این استان در دولت سیزدهم به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت متصل شده‌اند که رشد ۵۰ درصدی را نشان می دهد. از این تعداد ۱۹۰ روستا ایرانسلی و ۷۶ روستا هم همراه اولی هستند.

وی افزود: پیش از دولت سیزدهم ۱۰۰ کیلومتر فیبر نوری در استان اجرا شده بود و در این دولت ۳۰۰ کیلومتر فیبر نوری اجرا و همچنین مصوبه اجرای یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر فیبر نوری اخذ شده است. عملیات اجرایی فیبر نوری شهری در شهرهای استان آغاز شده و در سه شهر دهدشت، گچساران و چرام در مراحل پایانی قرار دارد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: وزارت ارتباطات به عنوان دستگاه متولی، توسعه زیرساخت های مورد نیاز شبکه ملی اطلاعات و ارتباط با جهان را به سرعت به پیش می برد.

رادمنش عنوان کرد: حدود ۹۹ درصد روستاهای بالای بیست خانوار استان هم اکنون به اینترنت پرسرعت متصل هستند و این کار بزرگ از گذشته آغاز شده و در دولت سیزدهم با سرعت ادامه پیدا کرد.

وی ابراز کرد: آگاهی بخشی و افزایش سطح سواد رسانه ای در جامعه می تواند باعث کاهش آسیب های این فضا شود.ما در فضای مجازی با یک نیمه پنهان و تاریک روبه رو هستیم که در حقیقت همان هویت های پنهان است.

وی اضافه کرد: این هویت های پنهان می توانند محتوای برهم زننده آرامش افکار واذهان تولید کرده و در جامعه وسیع مخاطبین فضای مجازی منتشر کنند.

رادمنش گفت: اگر چه حتی هویت های آشکار می توانند با انتشار افکار و ایده های غیر علمی، غیر اخلاقی و غیر اصولی خود هم تاثیر بسزایی در تغییر نگرش ها و باورهای جامعه داشته باشند اما بخش اعظمی از محتواهای تولید شده و منتشر شده توسط هویت های پنهانی است که آگاهانه یا ناآگاهانه، نگرش ها و باورهای مخاطبین را تحت تاثیر قرار می دهد و تنها راه مقابله با این هجمه های پنهان و آشکار، افزایش سطح سواد رسانه ای در جامعه است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کهگیلویه و بویراحمد، بر لزوم ایجاد ساختار حکمرانی داده در فضای مجازی تاکید کرد و افزود: حکمرانی داده نه به معنای کنترل و ورود به حریم خصوصی افراد است بلکه در حقیقت وظیفه ای تنظیم گر ایفا می کند تا افراد در فضای مجازی در چارچوب قانون و اخلاق انسانی در هر نقطه ای از جهان گام بردارند.

رادمنش اضافه کرد: اینکه بگوییم که وظیفه مهم آگاهی بخشی در فضای مجازی بر عهده یک ارگان خاص است اشتباه است و برای این مهم، همه ارکان جامعه بخصوص خانواده ها لازم است توجه کافی به این مهم داشته باشند. رادمنش افزود: امروز فرزندان ما در خانه و در جلوی چشم ما مهمترین قربانیان کم آگاهی در فضای مجازی هستند که لازم است با یک همت و جهاد همگانی به این موضوع حیاتی جامعه توجه ویژه داشته باشیم.

وی تاکید کرد: به پدران و مادران عزیر توصیه می کنم قبل از اینکه سیم کارتی را در اختیار فرزندشان قرار دهند، کد ستاره چهار پنج شش مربع (#۴۵۶*)را شماره گیری نمایند و اینترنت مخصوص کودکان و نوجوانان را فعال نمایند.

بازدیدها: 2