عملیات ترمیم ۷۰ کیلومتر از کانال‌های آبیاری سد کوثر آغاز شد
عملیات ترمیم ۷۰ کیلومتر از کانال‌های آبیاری سد کوثر آغاز شد
عملیات ترمیم بیش از ۷۰ کیلومتر از پوشش بتنی کانال‌های آبیاری سد کوثر به دشت لیشتر بعد از ۶ سال معطلی آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری شباویز به نقل از ایرنا،مدیر اداره بهره برداری و نگهداری سد کوثر گفت: بیش از ۵۶ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای این طرح در نظر گرفته شد.

اکبر خدری روز یکشنبه افزود: هدف از اجرای این طرح جلوگیری از هدر روی آب و تامین آب بهینه و مطلوب است.

خدری با بیان اینکه این کانال ها بیش از چهار هزارو ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی دشت لیشتر را آبیاری می کنند افزود: بارندگی و فرصت قطع آب کانال‌ها بهترین زمان برای تعمیر کانال‌های آبیاری است و پیش بینی می شود ترمیم کانال‌های مورد نظر حداکثر تا پایان سال جاری ادامه یابد.

وی افزود: بدلیل محدودیت میزان ترمیم پوشش بتنی برنامه ریزی شده، ترمیم بتن کانال‌های موردنظر براساس اولویت و اهمیت انجام خواهد شد.

مدیر اداره بهره برداری و نگهداری سد کوثر گفت: هم اکنون دبی خروجی کل سد کوثر ۹ و پنج دهم متر مکعب برثانیه و ورودی دبی چهار و پنج دهم متر مکعب بر ثانیه است.

وی با بیان اینکه در سال آبی جاری بیش از ۲۸.۵۶میلیون متر مکعب برای آب کشاورزی رها سازی شد بیان کرد: سد کوثر یک سد مهم و استراتژیک است که بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب کشور را تامین می‌کند.

مدیر بهره برداری و نگهداری سد کوثر گچساران با بیان اینکه نرمال تراز مخزن بتنی این سد از سطح دریا ۶۲۵ متر است، گفت: هم اکنون تراز این سد از ۶۱۸.۳۳ متر است.

وی ابراز کرد: ۸۰ درصد از گنجایش مخزن۵۴۷ متر مکعبی سد کوثر هم اکنون پر است.

سد کوثر آب آشامیدنی ۲۰ شهر و ۲ هزار روستا در استان های جنوبی کشور شامل کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، خوزستان، هرمزگان و فارس را می کند.

بازدیدها: 2