به گزارش پایگاه خبری شباویز،شهین تسلیمی وی متولد ۱۹ شهریور ۱۳۳۴ در خشکرود، بازیگر است، تحصیلات او دیپلم است و در دبیرستان در رشته هنر درس خوانده است.
ایشان سالهاست که از دنیای بازیگری دور بوده است اما در این مدت توانسته به ۳ زبان زنده دنیا مسلط شود. او برای تحصیل در رشته زبان انگلیسی به هند رفت و در دانشگاه دهلی نو ثبت نام کرد و همراه با دخترش در رشته زبان انگلیسی تحصیل کرد.
او در سال ۱۳۸۰ در کلاس های بازیگری استاد حمید سمندریان ثبت نام کرد و دوره بازیگری را بطور کامل به اتمام رسانید
تسلیمی سالهاست ازدواج کرده و متاهل میباشد. همسر شهین تسلیمی احسان طالبی است در کشور استرالیا زندگی می کنند هر از چند گاهی به ایران می آید, دختر خانم تسلیمی ساکن ترکیه است اما خانم تسلیمی هیچ وقت نتوانسته خارج از ایران زندگی کند .
خانم تسلیمی درباره زندگی خارج از کشور گفت : خانواده خیلی اسرار می کنند خارج از ایران زندگی کنم اما من نمی تونم, عاشق وطنم هستم , می خواهم در کشور خودم باشم
اولین حضور او در جلوی دوربین به سریال باغ مظفر بر میگردد. الیزابت امینی وی را برای ایفای نقش در این سریال به مهران مدیری معرفی کرده بود.
وی بازی کوتاهی در سریال بزنگاه به کارگردانی رضا عطاران در سال هشتاد و هفت داشت و با حضور پررنگ تر در سریال «زن بابا» به کارگردانی سعید آقاخانی به شهرت رسید و پس از آن در سریالهای کمدی «چهارچرخ» و «خانه اجارهای» بازی کرد. این بازیگر با حضور در سریالهای «وضعیت سفید» و «ارمغان تاریکی» نشان داد که بخوبی از پس نقشهای جدی هم برمی آید.
بازدیدها: 25