به گزارش پایگاه خبری شباویز،حاج مهدی سلحشور در نیمه شعبان سال ۱۳۵۰ در خانواده ای مذهبی به دنیا آمد. خانه ی آن ها در محله جنوب تهران، محله امامزاده حسن بود.
خانواده حاج مهدی، بسیار مذهبی بودند و به همین دلیل او از سنین کودکی با اهل بیت آشنا شد. در کودکی به همراه خانواده مخصوصا برادر بزرگوارش مرحوم حاج فرج الله سلحشور در جلسات مذهبی شرکت می کرد.
وقتی که او کلاس اول ابتدایی بود، انقلاب شد و از همان زمان وارد گروه های سرود مدرسه شد. در واقع جرقه ی مداحی حاج مهدی از همان کودکی زده شد.
همچنین به طور همزمان، در مسجد محله شان به نام مسجد علی اکبر، فعالیت های هنری انجام میداد. اولین نغمه هایی که خواند مربوط به شهدا بود که در یک گروه سرود ۴۰ نفره از نوجوانان، تک خوان بود.
وی در زمان جنگ تحمیلی به سن قانونی نرسیده بود و نمی توانست از طریق مسجد محله ی خود وارد جبهه شود. اما او به شدت علاقه داشت که اعزام شود و به دنبال راهی برای این کار بود.
به همین دلیل به مسجد سید الشهدا رفت و در آن جا سن خود را بیشتر از سن واقعی اش گفت و در نهایت توانست وارد مناطق جنگی شود. او بسیار تلاش کرد و توانست از پایگاه مقداد تهران برای آموزش به کردستان اعزام شود.
ابتدا در تیپ ۱۱۰ خاتم الانبیا در زمان عملیات کربلای ۵ حضور یافت و سپس به لشکر ۱۰ سید الشهدا رفت و تا پایان دفاع مقدس در این لشکر حضور داشت. بعد از اینکه جنگ تمام شد، او به جبهه های نبرد علیه منافقین در کردستان رفت و در آنجا حضوری فعال داشت.
ایشان به علوم دینی بسیار علاقمند بود و می خواست آن را به صورت جدی دنبال کند. به همین دلیل بعد از قطعنامه ۵۹۸ وارد حوزه علمیه شد. در ابتدا به حوزه امام علی (ع) رفت و پس از مدتی به مدرسه معصومیه رفت.
حاج مهدی به دلیل علاقه فراوان سخت تلاش می کرد و به کسب علوم فقهی و دینی می پرداخت. او وقتی وارد حوزه شد با حاج آقا مرتضی تهرانی آشنا شد و آشنایی با ایشان موجب ایجاد تحولاتی در زندگی شخصی و طلبگی حاج مهدی شد.
ایشان در سال ۱۳۷۵ ازدواج کردند. حاصل ازدواج او و همسرش، سه فرزند است که دو پسر دوقلو به نام های علی اکبر و علی اصغر متولد ۱۳۷۸ هستند و یک دختر به نام معصومه که متولد ۱۳۸۹ می باشد.
حاج مهدی در یکی از مصاحبه های خود گفته است که به نام زهیر بسیار علاقه داشتم و می خواستم اسم پسرم را زهیر بگذارم اما بعد از اینکه پسرانم دو قلو شدند، نذر امیرالمومنین کردم و نام آن ها را علی اصغر و علی اکبر گذاشتم.
Views: 33