به گزارش پایگاه خبری شباویز به نقل از خبرگزاری فارس، نیروی انسانی خلاق و با استعداد زیاد است که در صورت حمایت از این استعدادها و دست برداشتن از سیاسی کاری و نخبهکشی در هر عرصهای این نیروی انسانی خلاق و پویا خواهد درخشید.
فرزندان استان نشان دادهاند که در صورت حمایت قادر به انجام هر کاری خواهند بود و پلههای ترقی را یک به یک خواهند پیمود همچنان که محمد رستمی مدیرعامل فعلی آتشنشانی یاسوج و راننده اتوبوس سالهای گذشته توانست فعل خواستن را به خوبی صرف کند.
رستمی متولد سال ۴۹ و دارای ۴ فرزند است که از سال ۸۱ وارد شهرداری یاسوج و سازمان اتوبوسرانی شده است.
میگوید روح من با کارهای سخت مثل آتشنشانی از همان ابتدا عجین بود و به همین خاطر برای تبدیل وضعیت از واحد اتوبوسرانی به آتشنشانی شب و روز نداشتم چرا که توان مقابله با حوادث را در خود میدیدم.
رستمی از تلاش سالهای اخیر خود برای رسیدن به آرزوهایش میگوید که رنج درس خواندن را در این سن و سال و مشکلات مادی به تن میخرد و در حالی که تنها مدرک دوم راهنمایی داشته تلاش میکند و برای رفتن به آتشنشانی اول سیکل و بعد دیپلم و سپس فوق دیپلم تخصصی همین رشته را میگیرد و بالاخره سال ۸۷ وارد آتش نشانی یاسوج میشود.
میگوید: بدون تعارف و ریا ابتدا در سال ۸۱ وارد اتوبوسرانی یاسوج شدم و به مدت ۶ سال در اتوبوسرانی بودم به دلیل این که در رانندگی اتوبوس خیلی تیزدست بودم شهردار وقت آقای دکتر بهرامی مرا پسندید و خواست تا به دلیل چالاکی که داشتم وارد آتشنشانی شوم.
میگوید: یکی از کارهای من این بود که در کمترین زمان خودم را به محل آتشسوزی میرساندم. شاید برای شما جای تعجب داشته باشد که یک بار با خودروی سنگین آتشنشانی از ایستگاه مرکزی در خیابان جمهوری تا سرآبتاوه را برای عملیات اطفای حریق در طول ۶ دقیقه طی کردم.
سال ۷۴ گواهینامه پایه یک گرفتم در سالهایی که این کار خیلی سخت بود و مدتی هم در خط یاسوج-تهران پشت اتوبوس مینشستم اما وقتی وارد آتشنشانی شدم فهمیدم که خدا مرا برای این کار ساخته و به همین خاطر وقتی ۲۴ ساعت کار و ۲۴ ساعت هم آف بودم همان ۲۴ ساعت آف را هم در کنار دوستانم در آتشنشانی بودم.
همین روحیه کار و عشق و علاقه موجب شد که آقای امیریان با این که نیروی شرکتی بودم مسوولیت دو ایستگاه را با ۱۵ نیروی رسمی به من واگذار کند و بعد از آن هم مسوول سه ایستگاه شدم.
تقریبا همه دورههای تخصصی را پشت سر گذاشتم دوره اطفای حریق در ساختمانهای بلندمرتبه را طی کردم، دوره فرماندهی عملیات را هم پشت سر گذاشتم.
تاکنون که مسوولیت پذیرفتهام برای حتی یک ساعت هم گوشی تلفن همراه من خاموش نشده است امکان ندارد که فردی ۴ صبح و یا هر موقع دیگر به من زنگ بزند و جوابی نشنود.
به خاطر علاقهای که به شغلم و کارم دارم علیرغم مسوولیتی که در آتشنشانی دارم اما بعد از ظهرها همواره و در همه ساعات در کنار همکارانم در ایستگاههای مختلف هستم که گاهی از سوی آنها سرزنش میشوم که فلانی استراحت نمیکند.
راننده اتوبوس سالهای نه چندان دور داستان ما که اکنون با درجه آتش پاد دومی به مردم خدمت میکند.
مدیرعامل داستان ما بیش از هر چیز آرزو دارد که آتش نشانی یاسوج به ملزومات و ادوات مورد نیاز تجهیز شود و بیش از هر چیز آرزو دارد که در هنگام حادثه خود و همکارانش با کمبود تجهیزات روبرو نباشند تا شرمنده مردم نشوند.
اما در تازهترین موفقیت راننده اتوبوس سالهای گذشته و مدیرعامل کنونی آتشنشانی یاسوج از دست مدیرعامل خدمات شهری سازمان شهرداریهای کشور موفق به ترفیع درجه آتش پاد دومی شده است.
Views: 1