به گزارش پایگاه خبری شباویز به نقل از ایرنا،ولی بهره مند روز یکشنبه اظهار کرد: پاکسازی نهرهای آب مزارع و باغستان ها و دریچه ورودی و خروجی استخرهای پرورش ماهی،خودداری از تردد دام و عشایر در ارتفاعات ، تنظیم ارتفاع و شیب کندوهای زنبور عسل از زمین برای پیشگیری از ورود آب به کندوها و کنترل دما و رطوبت در سالن های پرورش پرورشی از دیگر توصیه های هواشناسی به کشاورزان کهگیلویه و بویراحمدی است.
وی بیان کرد: رگبار باران،رعد و برق،ورش شدید و موقت باد،کاهش نسبی دما،پدیده مه،خیزش گرد و خاک در برخی مناطق و بارش برف در مناطق کوهستانی از مخاطرات سامانه پیش رو در کهگیلویه وبویراحمد است.
رییس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه هوای استان در روزهای پنجم تا هفتم آذرماه (دوشنبه تا چهارشنبه) تحت تاثیر این سامانه است گفت: گستره فعالیت سامانه بارشی یاد شده در مناطق گرمسیری و سردسیری استان خواهد بود.
وی ابرازامیدواری کرد: نخستین هفته آذرماه شاهد بارندگی های خوبی در کهگیلویه وبویراحمد باشیم.
بهره مند اضافه کرد: میانگین بارندگیهای امسال استان تا روز بیست و هفتم آبان ماه ۲۰میلیمتر بوده که ۲ میلیمتر کمتر از مدت مشابه پارسال است.
وی میانگین بارش بلند مدت سالیانه در کهگیلویه و بویراحمد را ۵۸۹ میلیمتر اعلام کرد.
وی گفت: میزان بارش بلند مدت سالیانه در ایستگاه یاسوج ۷۹۵،لنده ۷۷۳،سی سخت ۶۹۴،مارگون ۶۴۱،چرام ۵۵۴،دهدشت ۵۱۲،دوگنبدان ۴۴۲،لیکک ۴۱۲ و منطقه امامزاده جعفر ۴۴۹ میلیمتر ثبت شده است.
کهگیلویه و بویراحمد با مساحتی حدود ۱۶ هزار و ۲۴۹ کیلومترمربع، سرزمینی مرتفع و کوهستانی با اقلیم سردسیری و گرمسیری در جنوب غربی ایران قرار دارد.
این استان با ۷۲۶ هزار نفر جمعیت یک درصد مساحت کشور را در اختیار دارد.
بازدیدها: 1