بارش رگبار پراکنده در مناطق جنوبی فارس
بارش رگبار پراکنده در مناطق جنوبی فارس
مدیرکل هواشناسی فارس از پیش‌بینی رشد ابر، رگبار پراکنده و رعدوبرق در مناطق جنوبی استان طی امروز پنجشنبه، ششم شهریور خبر داد و هشدار داد که وزش باد شدید موقتی در برخی مناطق شرقی و شمال‌شرقی استان انتظار می‌رود.

به گزارش پایگاه خبری شباویز به نقل از خبر گزاری فارس،قاسم حسینی با اشاره به آخرین نقشه‌ها و تحلیل‌های هواشناسی گفت: پنج‌شنبه در مناطق جنوبی استان، طی ساعات بعدازظهر، رشد ابر همراه با رگبار پراکنده و نقطه‌ای باران، رعدوبرق و گاهی وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: از روز جمعه، هفتم شهریور تا یکشنبه، نهم شهریور جوی پایدار در سطح استان فارس حاکم خواهد بود، اما طی ساعات بعدازظهر، افزایش سرعت وزش باد در مناطق شرقی و شمال‌شرقی استان پدیده غالب خواهد بود.

وی در پایان از ثبت دمای ۴۶ درجه در سه نقطه دژگاه دهرم، رستم و کورده خنج به عنوان گرم‌ترین نقاط استان فارس در شبانه‌روز گذشته خبر داد و گفت: در بازه زمانی مذکور صفاشهر و خسروشیرین آباده با دمای هشت درجه سردترین نقطه استان بوده‌اند، همچنین دمای هوای شیراز در بیشینه ۳۹ و کمینه ۱۷ درجه بوده است.

بازدیدها: 5