تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۳/۲۳ ۰۱:۴۸ |
کد خبر: ۳۹۸۵۷۶

اسراف و دور ریز مواد غذایی در برخی سفره‌های افطار/لزوم استفاده صحیح از مواد غذایی در ماه مبارک رمضان

در دین مبین اسلام همواره بر جلوگیری از اسراف تأکید شده و در سال‌های اخیر انجام این امر را از راه‌های تحقق اقتصاد مقاومتی مطرح شده است.

شباویز/به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، اسراف در اصطلاح غالبا به معنای خروج از اعتدال و زیاده‌روی در امور اقتصادی به کار برده می‌شود و در قرآن کریم با نگاه لغوی به اسراف چندین مورد اسراف در خوردن، آشامیدن و سایر موارد آمده است و براساس روایات معصومین(ع) معیار اسراف یک امر نسبی است که با شان هر فرد و شرایط هر جامعه متفاوت است.

در دین اسلام برای اموال فردی و اقتصادی و اجتماعی افراد اهمیت زیادی داده شده و اموری مانند اسراف و زیاده‌روی، مورد مذمت قرار گرفته و انسان را در قبال مصرف آن مسؤول می‌داند.

در دین مبین اسلام همواره بر جلوگیری از اسراف تأکید شده و در سال‌های اخیر انجام این امر از راه‌های تحقق اقتصاد مقاومتی مطرح شده که لازم است این موارد مورد توجه مسؤولان قرار گیرد.

اما در روزهای ماه مبارک رمضان بازار اطعام و سفره‌های افطاری گرم است و شاهد برگزاری سفره‌های افطاری توسط دستگاه‌ها و نهادهای مختلفی در استان کهگیلویه و بویراحمد هستیم که علاوه بر سنت پسندیده افطاری دادن شاهد حضور میهمان نامبارک اسراف و دورریز مواد غذایی در این سفره‌ها هستیم. در قرآن آمده که بخورید و بیاشامید اما اسراف نکنید.

 امید می‌رود مسؤولان دستگاه‌ها در این ماه مبارک بر استفاده صحیح و جلوگیری از اسراف مواد غذایی را بیشتر از هر زمان دیگری  مورد توجه قرار دهند و از دور ریز و اسراف در مواد غذایی جلوگیری کنند.

دانلود فایل مرتبط با خبر :
Share
ارسال نظر
نام و نام خانوادگی :(اختیاری)پست الکترونیک :(اختیاری)
نظر شما :    
لطفا حاصل عبارت زیر را در باکس روبرو وارد کنید:
= ۱۲ + ۵ ارسال
398576