به گزارش پایگاه خبری شباویز به نقل از ایرنا،علی بخشی روز شنبه افزود: ۶۴ مورد از نیروگاه های خورشیدی یاد شده امسال در کهگیلویه وبویراحمد نصب و راه اندازی شده است.
وی بیان کرد: از این تعداد ۱۴۴ مورد نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس با مشارکت نهادهای حمایتی و ستاد فرمانی امام (ره)،۶۴ مورد از سوی شهروندان و ۱۵ مورد هم در ساختمان های اداری از سوی دستگاه های اداری استان نصب و راه اندازی شده است.
مجری نیروگاه های خورشیدی شرکت توزیع برق کهگیلویه وبویراحمد تصریح کرد: به منظور مشارکت مردم در توسعه طرح های انرژی تجدیدپذیر مطابق با هماهنگیهای صورت گرفته توسط سازمان ساتبا و کمیته تسهیلات اشتغالزایی نام نویسی از متقاضیان احداث نیروگاه خورشیدی در استان از بامداد امروز شنبه سوم آذرماه آغاز شده است.
وی بیان کرد: براساس فراخوانی که امروز منتشر شده متقاضیان میتوانند از ساعت هشت صبح روز شنبه سوم آذرماه تا ساعت ۱۶ روز دوشنبه پنجم آذرماه ۱۴۰۳ (به مدت ۳ روز کاری) با مراجعه به سامانه جامع کسب و کار، اشتغال و تسهیلات (کات) وزارت امور اقتصادی و دارایی به آدرس https://Kat.mefa.ir/ و تکمیل فرمهای مربوطه و ارائه مستندات موردنیاز درخواست خود را تکمیل و ثبت کنند.
بخشی ابراز کرد: در نخستین ساعت های نام نویسی ۱۲ متقاضی دریافت وام های احداث نیروگاه های خورشیدی نام نویسی کرده اند که در صورت عملیاتی شدن این تجهیزات ماهیانه ۱۴.۸ مگاوات به ظرفیت تولید برق خورشیدی استان اضافه می شود.
وی خاطرنشان کرد: واگذاری نیروگاه های خورشیدی کوچک مقیاس به شهروندان و ایجاد نیروگاه های خورشیدی مقیاس متوسط و بزرگ با مشارکت بخش خصوصی از سیاست های جدید دولت چهاردهم برای رفع ناترازی برق است.
بخشی ابراز کرد: طرح خرید برق از نیروگاه های تجدید پذیر به صورت تضمینی و ۲۰ ساله از سوی دولت که در ۲ بخش مزرعه (زمین هایی با وسعت بالا) و نیروگاه خورشیدی صورت می گیرد که سرمایه گذاری در این عرصه را به صرفه و در واقع تضمین کرده است.
وی گفت: استفاده از انرژی خورشیدی با توجه به مزایایی مانند کاهش مصرف سوختهای فسیلی، تولید برق بدون نیاز به آب و کاهش آلودگی هوا یکی از راهکارهای مناسب کاهش ناترازی انرژی محسوب می شود.
بازدیدها: 1