به گزارش پایگاه خبری شباویز به نقل از ایرنا،رسول روستائی روز سه شنبه افزود: علوم پزشکی یاسوج،بهزیستی، بانک ملی،شرکت آب و فاضلاب، شرکت توزیع نیروی برق و پزشکی قانونی ازجمله دستگاه های اجرایی کهگیلویه و بویراحمد هستند که بخشی از برق مورد نیاز خود را با استفاده از نیروگاه های خورشیدی متوسط مقیاس تأمین می کنند.
وی بیان کرد: همه دستگاه های اجرایی استان براساس قانون موظف به تأمین ۲۰ درصد از برق مصرفی شان از طریق احداث نیروگاه های خورشیدی هستند(از سال ۱۴۰۳ سالانه موظف به تامین پنج درصد برق مصرفی شان از این محل هستند) و در صورت عدم اقدام، براساس قانون صورتحساب برق مصرفی شان با نرخ تابلو سبز بورس محاسبه و با صورتحساب های سنگینی رو به رو می شوند.
روستائی همچنین از آغاز عملیات اجرایی نیروگاه ۵۰ کیلوواتی تولید برق در روستای چنارستان از توابع شهرستان بویراحمد خبر داد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: این طرح در زمینی به مساحت ۷۵۰ متر مربع و در مدت زمان ۲ ماه اجرا می شود.
وی خاطرنشان کرد: نیروگاه ۵۰ کیلو واتی روستای چنارستان با اعتبار ۱۵ میلیارد ریال ساخته می شود.
روستائی عنوان کرد: هم اکنون ۱۹۷ سامانه فعال خورشیدی پنج تا ۶۰ کیلوواتی در کهگیلویه و بویراحمد تولید و تزریق برق به شبکه دارد که به صورت میانگین هر ماه بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال درآمد دارند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: سامانه های انرژی خورشیدی فعال استان ماهانه یکهزار و ۷۲۰ کیلووات ساعت ظرفیت تولید برق دارند.
روستائی خاطرنشان کرد: واگذاری نیروگاه های خورشیدی کوچک مقیاس به شهروندان و ایجاد نیروگاه های خورشیدی مقیاس متوسط و بزرگ با مشارکت بخش خصوصی از سیاست های جدید دولت برای رفع ناترازی برق است.
وی خاطرنشان کرد: طرح خرید برق از نیروگاه های تجدید پذیر به صورت تضمینی و ۲۰ ساله از سوی دولت که در ۲ بخش مزرعه (زمین هایی با وسعت بالا) و نیروگاه خورشیدی صورت می گیرد که سرمایه گذاری در این عرصه را به صرفه و در واقع تضمین کرده است.
Views: 1