پنج هزار و ۴۶۰ مددجوی فارس خودکفایی و توانمندی اقتصادی خود را جشن گرفتند
پنج هزار و ۴۶۰ مددجوی فارس خودکفایی و توانمندی اقتصادی خود را جشن گرفتند
جشن خودکفایی و توانمندی اقتصادی پنج هزار و ۴۶۰ نفر از مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس با حضور قائم مقام کمیته امداد کشور، استاندار و دیگر مسئولان استانی در شیراز برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری شباویز به نقل از ایرنا،قائم مقام کمیته امداد امام خمینی (ره) شنبه در جشن خودکفایی و توانمندی اقتصادی ۵ هزار و ۴۶۰ نفر از مددجویان کمیته امداد امام خمینی استان فارس، گفت: این تعداد مددجو با همت بلند و غیرت‌مندی پای کار آمدند و کمیته امداد امام خمینی (ره) هم زمینه اشتغال را فراهم کرده است.

جعفر صباغیان با اشاره به این اقدام مهم در زمینه توانمند شدن مددجویان، اضافه کرد: این تعداد مددجو توانستند از تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی خارج و به خودکفایی برسند.

وی گفت: از پنج هزارو ۴۶۰ نفر مددجویان کمیته امداد امام خمینی استان فارس که جشن خودکفایی را گرفتند ۶۰ درصد آنها را زنان سرپرست خانوار تشکیل می‌دهد و می‌توان آن را اقدام بزرگی برای توانمند شدن و ایجاد درآمد ثابت دانست.

صباغیان با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری بیان کرد: ایشان فرمودند تا توانمندسازی و ایجاد درآمد باثبات با حفظ کرامت و عزت نفس تهی دستان در صدر برنامه‌های کمیته امداد امام خمینی قرار گیرد و در این راستا می‌توان گفت این نهاد مردمی اقدامات مهمی انجام داده است.

قائم مقام کمیته امداد امام خمینی با اشاره به سالروز تأسیس کمیته امداد بیان کرد: ۱۴ اسفندماه جاری با حضور مسئولین عالی رتبه دولت و مجلس جشن ملی خودکفایی ۸۰ هزار خانوار تحت کمیته امداد امام خمینی در تهران برگزار می‌شود که باعث امید آفرینی در دل مردم خواهد بود.

صباغیان با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی و دولت نسبت به معیشت مردم و توانمندی افراد نیازمند تحت پوشش دغدغه‌مند هستند، خاطرنشان کرد: امسال در بودجه سنواتی سال ۱۴۰۴ مستمری مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی حدود ۴۰ درصد افزایش در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به بحث جوانی جمعیت و سیاست‌های کلی در بحث تهیه جهیزیه برای نوعروسان کمیته امداد امام بیان کرد: در این حوزه برای نوعروسان هیچ صف و نوبتی برای تهیه جهیزیه نداریم و کمتر از دو سه روز جهیزیه به آنها تحویل داده می‌شود.

قائم مقام کمیته امداد با بیان اینکه اشتغال زنان سرپرست خانوار نباید رسالت مادر بودن را تحت تاثیر قرار دهد و وظیفه اصلی زنان سرپرست خانوار تربیت فرزندان صالح و مناسب برای کشور است، گفت: در این راستا تأکید بیشتر بر اشتغال خرد و خانگی است که بتوانند رسالت اساسی یعنی مادر بودن را حفظ کنند و به دنبال آن با ایجاد اشتغال به یک درآمد با ثبات برسند.

وی با اشاره به اقدامات شاخص کمیته امداد امام خمینی استان فارس بیان کرد: این استان توانسته با اقدامات خود جزو پنج استان اول کشور باشد که جای تقدیر و تشکر دارد.

صباغیان افزود: در جریان اقتصاد خرد، مددجویان توانمند می‌شوند و به درآمد نسبتاً مناسبی می‌رسند و می‌تواند به اقتصاد کلان کشور کمک می‌کند.

وی با اشاره به اینکه کمیته امداد در کنار دولت در جهت رفع موانع کلان دولت قرار دارد و کار در کمیته امداد یک عبادت است، بیان کرد: امروز با موضوع ناترازی انرژی مواجه هستیم کمیته امداد در استان فارس در بحث تولید انرژی توفیقات بسیار خوبی در بحث پنل‌های خورشیدی و تولید برق داشته است.

استاندار فارس نیز در ادامه گفت: نهاد مردمی مثل کمیته‌ امداد امام خمینی (ره) با هدف فقرزدایی و ایجاد زندگی شرافتمندانه برای کسانی با تنگناهای مالی از دیگر خدمات ارزنده نهادهای انقلابی در کشور است.

حسینعلی امیری افزود: کمیته امداد یکی از ابتکارات امام خمینی (ره) است که متناسبت با ضرورت‌های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و بر اساس آرمان‌ها بلند امام به عنوان میثاق ملی مردم و حاکمیت تبلور پیدا کرد و به قانون تبدیل شد.

استاندار فارس نهاد مردمی مثل کمیته‌ امداد امام خمینی (ره) با هدف فقرزدایی و ایجاد زندگی شرافتمندانه برای کسانی با تنگناهای مالی را از دیگر خدمات ارزنده نهادهای انقلابی در کشور برشمرد.

امیری بیان کرد: پرسنل شاغل در کمیته امداد هرگز به عنوان شغل به آن نگاه نمی‌کنند، بلکه وظیفه انسانی و اسلامی برای خدمت به جامعه تحت حمایت این نهاد مردمی می‌دانند.

استاندار فارس با اشاره به اینکه تمامی کسانی که در راه خیر کمک می‌کنند به ویژه کمیته امداد باید آن را عبادت نامید، افزود: مشکلات فارس تحت عنوان استان برخوردار کم نیست و در نتیجه بودجه‌ای متناسب با جمعیت استان فارس لحاظ نشده است.

امیری با بیان اینکه پنج محور در جهت توسعه استان تعریف شده است، اضافه کرد: فعال کردن گردشگری زیارت، طبیعی، فرهنگی، تاریخی، باستانی و سلامت به ویژه تهیه و تدوین سند گردشگری، سرمایه‌گذاری خارجی و داخلی، توانمندسازی زنان سرپرست خانواده، کاهش فقر، ناترازی انرژی، استفاده از پنل‌های خورشیدی صنایع کوچک و بزرگ از جمله محورهای توسعه فارس است.

وی در همین راستا ادامه داد: کمیته امداد امام خمینی استان فارس می‌تواند برنامه‌های خود را در این راستا نهادینه و اجرایی کند.

امیری تاکید کرد: حمایت از کارآفرینی و زنجیره ارزش، توجه به اشتغال، کسب و کار خانگی، مناسب‌سازی ظرفیت‌ها و حمایت سیستم بانکی از مددجویان به عنوان وظیفه انسانی و اسلامی از دیگر اهدافی که باید مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان فارس نیز گفت: از پنج هزار و ۴۶۰ نفر از مجریان طرح‌های اشتغال در استان فارس، حدود ۶۶ درصد از خانواده‌های توانمند را زنان سرپرست خانوار تحت پوشش کمیته تشکیل می‌دهند.

مرتضی موصلی گفت: یکی از رویکردهای محوری کمیته امداد امام خمینی (ره) را بحث توانمندسازی جامعه هدف این نهاد مردمی است.

وی ادامه داد: محورهای کمیته امداد امام خمینی توانمندسازی اقتصادی با محوریت اشتغال و توسعه کسب و کارهای خرد، توانمندسازی فکری، فرهنگی و اجتماعی مددجویان تحت پوشش است.

وی با اشاره به همکاری سازمان‌های مختلف و بانک‌های عامل در فارس برای توانمندسازی مددجویان بیان کرد: توانسته‌ایم در استان فارس ۵ هزار و ۴۶۰ نفر از مجریان طرح‌های اشتغال را به درجه‌ای از خودکفایی و توانمندی برسانیم و از زیر پوشش کمیته خارج و به درآمد ثابت برسند.

موصلی با بیان این نکته که از این تعداد حدود ۶۶ درصد خانواده‌های توانمند را زنان سرپرست خانوار تحت پوشش کمیته امداد در فارس تشکیل می‌دهد.

مدیرکل کمیته امداد استان فارس همچنین اضافه کرد: مجریان طرح‌های اشتغال در استان فارس بخش قابل توجه از آن‌ها ساکن در مناطق روستایی این استان هستند.

وی با اشاره به اقدامات کمیته امداد امام خمینی استان فارس در یازده ماهه امسال خاطرنشان کرد: در این مدت توانسته‌ایم بیش از هزار ۵۰۰ میلیارد تومان برای کسب و کارهای خرد در این استان هزینه و زمینه اشتغال برای بیش از ۹ هزار و ۲۰۰ نفر در استان را فراهم کنیم.

بازدیدها: 2