قرارگاه خاتم: مبدأ شلیک موشک‌های دشمن در برخی شهرهای امارات را هدف قرار می‌دهیم
قرارگاه خاتم: مبدأ شلیک موشک‌های دشمن در برخی شهرهای امارات را هدف قرار می‌دهیم
سخنگوی قرارگاه خاتم الانبیا اظهار کرد: به سران امارات اعلام می‌داریم ایران حق مشروع خود می‌داند مبدأ شلیک موشک‌های دشمن آمریکایی را در بنادر کشتیرانی، اسکله‌ها و مخفیگاه نظامیان آمریکا در پناه برخی از شهرهای امارات را مورد هدف قرار دهد.

به گزارش پایگاه خبری شباویز به نقل از خبر گزاری فارس،سخنگوی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا(ص) در اطلاعیه ای اعلام کرد: ارتش متجاوز آمریکا به دلیل ویرانی پایگاه های نظامی خود در منطقه در پناه بنادر و اسکله ها و در مخفیگاه های شهرهای کشور امارات،جزیره ایرانی بو موسی و بخشی از جزیره خارک را هدف موشک های خود قرار داده است.

وی افزود: به سران امارات اعلام می‌داریم جمهوری اسلامی ایران حق مشروع خود می‌داند در دفاع از حاکمیت ملی و سرزمین خود مبدأ شلیک موشک های دشمن آمریکایی را در بنادر کشتیرانی، اسکله‌ها و مخفیگاه نظامیان آمریکا در پناه برخی از شهرهای امارات را مورد اصابت و هدف قرار دهد.

سخنگوی قرارگاه خاتم الانبیا گفت: از مردم مسلمان کشور امارات و مراکز جمعیتی می‌خواهیم نسبت به تخلیه بنادر، اسکله‌ها و مخفیگاه آمریکایی‌ها در شهرهای امارات اقدام نمایند تا آسیبی به آن‌ها نرسد.

بازدیدها: 4