به گزارش پایگاه خبری شباویز به نقل از ایرنا،مدیرکل صنعت، معدن و تجارت فارس در آیین آغاز عملیات اجرایی طرح صنایع معدنی کنسانتره کرومیت و منگنز با ظرفیت سالیانه ۳۴ هزار تن در شهرستان بختگان گفت: این طرح بخشی از نیازهای صنایع داخلی را برطرف خواهد کرد و با تکمیل این کارخانه برای ۳۰۰ نفر در دو فاز اول و دوم به صورت مستقیم اشتغال ایجاد میشود و تولیدات آن قابلیت صادرات خواهد داشت.
حمید رضا ایزدی در خصوص کاربرد محصولات تولیدی این طرح افزود: محصولات تولیدی این پروژه صنایع معدنی در انواع صنایع فولادی و فولاد ضد زنگ، تولید انواع مواد نسوز و باتری سازی کاربرد دارد.
او ادامه داد: جلوگیری از خام فروشی مواد معدنی، ارزآوری، ایجاد ارزش افزوده و اشتغال پایدار ضرورت اجرای این طرح است.
واحد صنایع معدنی تولید محصولات سنگی در بختگان بهره برداری شد
مدیرکل صمت استان فارس در آیین افتتاح یک واحد صنایع معدنی هم گفت: طرح تولید محصولات سنگی و تزئینی با ظرفیت تولید سالانه ۹ هزار و ۵۰۰ تن میزان سرمایهگذاری ۱۵۰ میلیارد ریال و اشتغال هشت نفر به بهرهبرداری رسید.
مدیرکل صمت استان فارس با بیان اینکه محصولاتی تولیدی در نمای کف و بیرونی ساختمانی و سایر سازه ها کاربرد دارد، گفت: نیاز بازار به محصولات تولیدی، جلوگیری از ضایعات دور ریز و ارزش افزوده ضرورت اجرای این طرح است.
شهرستان بختگان که در فاصله ۱۷۰ کیلومتری شرق شیراز قرار دارد یکی از شهرستانهای فارس است که به مرکزیت آباده طشک در کنار دریاچه بختگان و طشک واقع شده است.
بازدیدها: 4