زندگی نامه علیرضا مهمدی/کشتی گیر فرنگی کار
زندگی نامه علیرضا مهمدی/کشتی گیر فرنگی کار
علیرضا مهمدی متولد ۱۳۸۱ در ایذه، کشتی گیر است، کشتی را از سال ۱۳۹۴ شروع کرده و بعد در درخشش در مسابقات جوانان و کشوری موفق به پوشیدن دوبنده تیم ملی کشتی فرنگی در وزن‌ ۸۲ کیلوگرم شده است

به گزارش پایگاه خبری شباویز،علیرضا مهمدی در سال ۱۳۸۱ در شهر ایذه استان خوزستان متولد شد. پدرش کارگر است و یک برادر دارد و ایمان محمدی دیگر کشتی گیر فرنگی تیم ملی پسر عموی اوست. او می گوید دلیل اینکه فامیلی پسر عمویم ایمان محمدی با فامیلی من متفاوت می باشد، به این خاطر است که تلفظ مُهمدی یک مقدار سخت بود پدر ایمان فامیلی‌ شان را تغییر داد، اسم جد پدری ما مُهمَد بود.

علیرضا مُهمدی، کشتی گیر خوزستانی، از سال ۱۳۹۴ بطور حرفه ای کشتی را آغاز کرده و اولین مدال طلای را در مسابقات قهرمانی جوانان جهان بدست آورد. او یکی از فرنگی کاران با تجربه و تکنیکی ایرانی است که سابقه کسب مدال های متعدد را از جمله قهرمانی جوانان جهان و نفر سومی آسیا در کارنامه خود دارد.

این کشتی‌گیر خوزستانی، شاگرد ملک محمد بویری عضو کادر فنی تیم کشتی فرنگی جوانان ایران است و سالهاست به عضویت تیم ملی در وزن ۸۲ کیلوگرم درآمده است.

مُهمدی همچنین سه چهار سالی می‌شود در اردوی تیم ملی هست و فقط به کسب مدال جهانی فکر می‌کند. او از سال ۹۴ که کشتی را شروع کرده و مثل همه کشتی‌گیران، هدفش قهرمانی المپیک بود.

علیرضا محمدی، پسر محجوب و خوش اخلاق کشتی فرنگی، در شرایطی ملی پوش وزن ۸۲ کیلوگرم شده که سال گذشته موفق شد طلای جوانان جهان را کسب کند و در ادامه در چرخه انتخابی تیم ملی کشتی فرنگی، به برنز آسیا رسید؛ او در ادامه در تورنمنت رنکینگ قرقیزستان به مقام نخست رسید

در مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۲۳ پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم و در مرحله یک چهارم نهایی با نتیجه ۷ بر صفر مقابل و هالیشان باهیجیانگ از چین به پیروزی رسید و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۸ بر صفر مقابل آکیلبک تالانتبیکوف از قرقیزستان مغلوب شد و به دیدار رده بندی رفت. مُهمدی در این دیدار روهیت داهیا از هند را با نتیجه ۵ بر یک شکست داد و به مدال برنز رسید.

این کشتی فرنگی کار ایران، درباره کسب مدال برنز در مسابقا آسیایی می گوید: در آسیایی به حریف قرقیزستانی باختم. متأسفانه کشتی از دستم درآمد و روی یک حادثه شکست خوردم، وگرنه حریف گرجی را که برده بودم، کشتی‌گیر قرقیز را با اختلاف شکست داده بود.

علیرضا مُهمدی همچنین در مسابقات رنکینگ جهانی کشتی فرنگی ۲۰۲۲ در شهر زاگرب کشور کرواسی در وزن ۸۲ کیلوگرم به مدال طلا رسید و قهرمان جهان شد. او پس از استراحت در دور نخست در دور دوم با نتیجه ۹ بر صفر مارسل هین از دانمارک را شکست داد و راهی مرحله نیمه نهایی شد. مهمدی در دیدار فینال با نتیجه ۳ بر ۱ فیلیپ ساسیچ از کرواسی را از پیش رو برداشت و به مدال طلا دست یافت.

بازدیدها: 108