زندگی نامه شهید کوروش قویدل/شهید مدافع حرم
زندگی نامه شهید کوروش قویدل/شهید مدافع حرم
شهید کوروش قویدل 30 مهرماه 1395 در سن 45 سالگی در ماموریتی در نیروگاه دبس در کرکوک عراق مورد تیر مستقیم عوامل انتحاری داعش قرار گرفت و به همراه 3 تن از هموطنان خود به شهادت رسید.

به گزارش پایگاه خبری شباویز،شهید کوروش قویدل متولد سال ۱۳۵۳ در شهرستان ماسال بود

کوروش قویدل اصالتاً اهل شهر ماسال در استان گیلان و ساکن تهران بود

برادر شهید: او سال‌ها در نیروگاه‌های مختلف از طرف شرکت نصب نیرو در پروژه‌های برقی، آبی و گازی مشغول به کار بود و همیشه نفر دوم کارگاه بود و این به‌خاطر سابقه بالا و تجربه او در این کار بود که همیشه مورد اعتماد رئیسش بود. مدیرعامل همیشه می‌گفت: «کوروش مثل پسر من است و من مثل پسرم به او اعتماد دارم».

او ادامه می‌دهد: در کرکوک هم یک نیروگاه برق بود و از طرف شرکت نصب نیرو آنجا ۶۰ نفر از مهندسان و تکنسین‌های ایرانی کار می‌کردند. شرکت یک پروژه در کرکوک و پروژه دیگری در ارمنستان دارد که قرعه کرکوک به نام برادر من افتاد.

نزدیک ۲۰ روز هم بیشتر نبود که به این مأموریت رفته بود. در حادثه تروریستی روز جمعه برادر من به‌اتفاق سه نفر دیگر توسط عناصر داعش شهید می‌شوند و سه نفر دیگر هم زخمی می‌شوند.

ساعت ۶ صبح روز جمعه گویا عده‌ای از تروریست‌های داعش از مرز محاصره فرار و به کرکوک حمله می‌کنند. می‌گویند پنج نفر از آنها وارد نیروگاه دبس می‌شوند و آنجا شروع به کشتار می‌کنند. ظاهراً این تروریست‌ها ابتدا به نگهبانی حمله می‌کنند.

سه نفر از این پنج نفر عامل انتحاری بودند. اخبار ضد و نقیضی از وقایعی که اتفاق افتاد، روایت شده است اما گفته می‌شود برادر من آنجا با تروریست‌ها درگیر می‌شود و قبل از اینکه خودش به شهادت برسد یکی از آن تروریست‌ها را می‌کشد. خودش هم با تیر مستقیم داعش به شهادت رسیده است.

بازدیدها: 6