به گزارش پایگاه خبری شباویز،شهید محمدرضا یعقوبی سال ۱۳۴۲ در لنگرود استان گیلان متولد شد
محمدرضا برای حضور رسمی در جبهه و تأثیرگذاری در خط مقدم، لباس «پاسداری» به تن کرد و با توجه به هوش و ذکاوتی که از وی سراغ میرفت دیری نپایید در واحد اطلاعات عملیات لشکر ۲۵ کربلا مشغول به کار شد.
حضورش در جبهه به واسطه توانمندیهای فردی، زیرکی و تیزهوشی اش منشأ اثر در خط مقدم و عملیاتهای مختلف شد، آن طور که آمارها روایت میکند این جوان گیلانی در عملیاتهای والفجر۶ و بدر، عملیات قدس، عملیات رمضان، والفجر هشت و عملیات والفجر ۱۰ حضوری فعال و مؤثر داشته است.
محمدرضا پس از جنگ بیکار ننشست و در حالی که میتوانست در یکی از ردههای مهم سپاه «پُست» بگیرد تمام اندوختههای نظامی گری را کنار گذاشت و وارد دانشگاه شد و از آنجایی که فرد بسیار زرنگ و باهوشی بود در رشته حقوق دانشگاه تهران قبول شد و خیلی زود مدرک وکیل پای یک دادگستری را از آن خود کرد و حالا رزمنده دیروز مدافع وطن، مدافع حقوق مردم شد.
او فردی موفق و به لحاظ اجتماعی فرد متمولی محسوب می شد، اما فاصله گرفتن از جبهه و جهاد و مشغولیت به امور مادی، غیرت جنگیدن را از خاطرش نبرد به همین دلیل وقتی خبر حملات تکفیری ها و داعش به اماکن متبرکه شیعیان در سوریه را شنید برای دفاع از حریم اهل بیت (ع) درنگ نکرد.
۵ تیر ماه سال ۱۳۹۵ مصادف با نیمه شب ۱۹ رمضان – شب ضربت خوردن امیرالمومنین علیه السلام در سن ۵۳ سالگی در شهر حلب سوریه به فیض شهادت نائل شد. به دلیل شهادت در شب قدر او را شهید لیلهالقدر نامیدند. از این شهید والامقام ۲ فرزند پسر به یادگار مانده است.
پیکر او در منطقه ماند و در شمار شهدای مفقود جای گرفت. اما برای او در زادگاهش لنگرود، مراسم تشییع و مزار نمادین برپا شد تا یادش همیشه در دلها زنده بماند و بعد از گذشت ۷ سال از شهادت، پیکر مطهرش طی عملیات تفحص شهدا در سوریه پیدا شده و به کشور بازگشت
بازدیدها: 5