به گزارش پایگاه خبری شباویز،سوده ازقندی متولد ۱۳۶۶ در شیراز، بازیگر ایرانی است. او فارغالتحصیل رشته ادبیات از دانشگاه شهید بهشتی و دارای مدرک تخصصی بازیگری از مدرسه تئاتر پوان فیکس در پاریس و مدرک تخصصی در پنج دوره (در رشتههای دلقک، ماسک خنثی و بازیگری تراژدی) است.
بازیگری را از سال ۸۹ با تئاتر شروع کرده و یکی از با سابقه ترین و پر کارترین بازیگر هنرهای نمایشی است و تاکنون چندین نمایش را اجرا کرده است
وی اولین بازی خود را جلوی دوربین در فیلم کوتاه صفحه کهنه یادداشت های من به کارگردانی مهیار خسروانی ایفا کرد که با اولین کار تصویری خود راهی جشنواره فیلم کیش شد و اکنون نیز در فیلم کوتاه زنگ تفریح به عنوان بازیگر حضور دارد
ازقندی با بازی در فعالیت سینمایی ایستاده در غبار در نقش یک پرستار به نام مریم کاتبی در سال ۹۴ وارد سینما شد و سپس از آن در فیلم موریانه نقش آفرینی کرد
وی همچنین در سریال در میان خاکستر در سال ۹۸ در کنار ارسطو خوش رزم و سامرند معروفی و دیگر بازیگران این سریال نقش آفرینی کرده که در ژانر دفاع مقدس و جنگ تحمیلی می باشد و ناگفته نماند که او در سریال مینو نیز ایفا نقش کرده است
سوده ازقندی در نمایش های “فیلم خانوادگی”، “عشق و عاشورا”، “سالگرد ازدواج”، “از پشت شیشه ها”، “کات کبود”، “از پشت پلک های نیمه باز”، “قاشق قاشق آب”، “اعترافاتی درباره زنان”، “تروکاژ”، “آپرکات”، “رپرتاژ اندیشه های کال” و “سه ممیز چهارده” حضور داشته است.
وی همچنین در فیلم های کوتاه “صفحه کهنه”، “قریب غربت”، “یک شب بسیار طولانی”، “دیروز دیر است”، “جادوگر”، “فصل ها”، “خلود”، “بازی دو نفره”، “برگ ها آهسته میریزند”، “پرده توری”، “سر به راه”، “وقت تغییر”، “فریاد”، “زنگ تفریح” و “سه ماه بعد” نیز نقش آفرینی کرده است.
وی همچنین در فیلم های “منطقه پرواز ممنوع”، “قصه خاطره”، “ایستاده در غبار”، “موریانه”، “هفته اول دی ماه”، “قصیده گاو سفید”، “خانه ماهرخ” و سریالهای “مینو”, “تلاطم”, “در میان خاکستر”، “جاده تباهی”، “مخمصه” و … نقش آفرینی کرده است.
سوده ازقندی در مستند “میراث مرثیه” با کارگردانی مهدی زنگنه نیز حضور داشته است. از دیگر فعالیت های وی حضور در برنامه “راهبرد اقتصادی” که از شبکه خبر پخش شده است میباشد.
وی همچنین کتاب هایی را نیز به صورت صوتی درآورده که میتوان به “دفتر بزرگ”، “مدرک”، “دروغ سوم”، “سه شنبه ها با موری”، “پیام گمگشته”، “قلعه حیوانات”، “میرا”، “تنهایی پرهیاهو”، “انسان در جستجوی معنی”، “دختر پرتقال” اشاره کرد.
بازدیدها: 7