به گزارش پایگاه خبری شباویز،سعید نیک پور متولد ۲۲ دی ۱۳۲۴ در شهر ری بازیگر تئاتر ، سینما ، تلویزیون ایران است.
او به دانشکده هنرهای دراماتیک رفت و از سال دوم کار بازیگری را با اجرای تئاتر و حضور در نمایش های تلویزیون آغاز کرد. در سال ۱۳۴۶ اولین کار حرفه ای در زمینه تئاتر را با بازی در نمایشنامه آنتیگون شروع کرد و تا به امروز به فعالیت خود ادامه داده است.
سعید نیک پوردر سال ۱۳۶۳ با کارگردانی و بازی در سریال امیرکبیر به شهرت فراوانی دست یافت.این مجموعه تلویزیونی سال ۱۳۶۳ ضبط و پخش آن از اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۴ از شبکه یک شروع شد.
در اواخر دهه ۶۰ با بازی در سریال رعنا نوشته و کارگردان داوود میر باقری و ادامه آن بازی در مجموعه امام علی به نقش عمار یاسر نوشته و کارگردان داود میر باقری ادامه به کار داد.وی در سریال تاریخی معمای شاه در نقش دکتر احمد وزیری به ایفای نقش پرداخت امیریل ارجمند نیز در نقش دکتر محمود وزیری بازی کرد.
استاد سعید نیک پور در دهه شصت ازدواج کرد که ثمره این زندگی دو فرزند پسر می باشد که نام یکی از پسرانش مانی است ، خانواده اش در سال ۱۳۷۲ برای زندگی به کشور هلند مهاجرت کردند.
بازدیدها: 2