به گزارش پایگاه خبری شباویز،ایمان سلیمی متولد ۱۲ خرداد ۱۳۷۵ در بندرعباس ، مدافع میانی فوتبال است.با ۱۸۵ سانتی متر قد از فوتبال هرمزگان رشد کرد و بالا آمد تا اینکه در تراکتورسازی تبریز درخشید ، او تجربه حضور در تیم ملی جوانان و بزرگسالان هم دارد.
ایمان سلیمی بزرگ شده بندرعباس می باشد اما اصالتا کرد کرمانشاه است و برادرش حامد سلیمی در کار لوازم خانگی بوده و یک خواهر کوچکتر از خود دارد.
ایمان سلیمی در سال ۱۳۹۳ وقتی ۱۸ ساله بود با تیم آلومینیوم هرمزگان وارد لیگ آزادگان (دسته یک) شد و در یک فصل حضور خود در ۶ بازی حضور داشت. از سال ۹۴ تا ۹۶ دو فصل خوبی را در فجر سپاسی شیراز بعنوان سرباز سپری کرد تا اینکه یک فصل وارد تیم پارس جنوبی شد و در ۱۷ بازی به میدان رفت.
در ۱۲ شهریور ۱۳۹۷ ایمان سلیمی ۲۲ ساله با قرارداد ۳ ساله به تراکتورسازی تبریز پیوست تا در کنار مسعود شجاعی ، اشکان دژاگه و احسان حاج صفی بازی کند.
ایمان سلیمی در سال ۱۳۹۶ به تیم ملی جوانان دعوت شد و در ۴ بازی هم حضور داشت و در مقطعی هم در لیست تیم ملی بزرگسالان بود
در تراکتور هواداران بی نظیری داشتیم ، آنها چه در بازی های داخلی و چه بیرون از خانه به استادیوم می آمدند و فوق العاده هستند که باید با تلاش خوشحالشون کنیم.
ایمان که بخاطر کارت نگرفتن به او لقب فیلیپ لام دادند می گوید خواهش می کنم من را با او مقایسه نکنید چرا که لام یک اسطور است و از بزرگان فوتبال دنیاست.
در ۱۳ مهر ماه ۱۳۹۹ ایمان سلیمی با استفاده از بندی در قرارداد خود با تراکتورسازی فسخ قرارداد کرد تا شانس خود را در فوتبال اروپا و لیگ یونان پیگیری کند. او می گوید برای جدایی از تراکتور با اصرار محمدرضا زنوزی مالک تراکتور ۷۰ درصد از مبلغ قرارداد فصل گذشته ام را پرداخت کردم تا بتوانم رضایت نامه بگیرم
بازدیدها: 15