به گزارش پایگاه خبری شباویز به نقل از ایرنا،ید اله رحمانی یکشنبه در نشست با جمعی از مقامات وزارت صمت تصریح کرد: این میزان سرمایه گذاری در این استان کوچک اما سرشار از ظرفیت های متنوع در حوزه های مختلف به ویژه در بخش صنعت خود بهترین گوه برای ضرورت توجه و اهتمام بیشتر دولت و وزارت صمت به این استان خواهد بود
وی توسعه بازرگانی را نیز از شاخصهای توسعه استان برشمرد و افزود: توجه به زیرساختهای صنعتی و بازرگانی استان را از اولویت ها قرار داده ایم.
رحمانی، خواستار انجام سرمایهگذاریهای مولد و کلان در استان شد ویادآور شد: یکی از مطالبات مردم استان از سازمانهای توسعهای در کشور انجام سرمایه گذاریهای مولد و پیشران توام با اشتغال پایدار بوده که مورد تاکید است.
استاندار در ادامه تفویض اختیار به استانداران را از برنامههای مهم دولت وفاق ملی دانست و عنوان کرد: این موضوع با جدیت در حال انجام است که انتظار میرود در حوزه معاونتهای ستادی وزارت صمت این تفویض اختیارات دنبال شود تا مسیر سرمایه گذاری با سهولت بیشتری دنبال شود.
رحمانی، تامین اعتبار برای طرحهای مهم و زود بازده در حوزه صنعتی را مورد تاکید قرار داد و گفت: امکان برخورداری از تسهیلات برای طرحهایی که در گذشته از منابع تبصره ۱۸ استفاده کرده اما به بهره برداری نرسیدند، فراهم شود.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد یکی از ملاکهای ارزیابی مدیران استانی را جذب اعتبارات از محل اعتبارات ملی دانست و از معاون وزیر صمت به دلیل همکاری، هماهنگی ها و پیگیری هایی به عمل آمده در پیشبرد شاخص ها قدردانی کرد.
رحمانی براهمیت سرمایهگذاری ایدرو تاکید کرد و با اشاره به تامین مالی پروژههای بیواتانول باشت گفت: بیواتانول باشت می تواند پیشران صنایع دیگری در شهرک صنعتی خان احمد باشد
رییس هیات عامل ایدرو هم با تاکید بر اهمیت سرمایه گذاری در استان به تامین مالی پروژه بیواتانول در باشت اشاره کرد و افزود: پیشرفت فیزیکی ۴۸ درصدی در این سایت نشان از عزم ایدرو در حوزه زیرساختهای استان است.
همچنین معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت صمت بر تامین اعتبار برای زیرساختهای لجستیکی و استفاده از ظرفیت مولدسازی تاکید کرد و گفت: تعامل استان کهگیلویه و بویراحمد با سازمان مدیریت و برنامهریزی بسیار مهم است و رشد اعتبار استان به میزان ۵۱ درصد ارزشمند و قابل تحسین است.
معاون صنایع عمومی وزیر صمت هم از استمرار در حمایتهای وزارت متبوع از صنعت استان تاکید کرد و دستورات لازم برای تسریع در صدور تقاضای سرمایه گذاری در استان را صادر کرد.
افزایش سهمیه مواد اولیه کارخانه اکسین فرایند گچساران با ظرفیت اشتغال بالغ بر ۱۳۰ نفر، تخصیص اعتبار به زیرساختهای فرش در استان و تقویت منابع در اتاقهای اصناف استان که بنیه مالی ضعیفی داشته از موارد مطرح شده و پیگیری استاندار در این دیدارها بود.
همچنین تامین سوخت بخشهای صنعتی، معدنی و ماشین آلات، تفویض اختیار تایید مواد اولیه پتروشیمی در بورس کالا و انرژی و تعیین نصاب اراضی برای سهولت در سرمایه گذاری متقاضیان، از دیگر موارد پیگیری رحمانی استاندار در این دیدارها بود.
بازدیدها: 1