حمله حزب‌الله به خودروی فرمانده ارشد صهیونیست
حمله حزب‌الله به خودروی فرمانده ارشد صهیونیست
حزب‌الله در عملیاتی استثنایی از حمله پهپادی به خودروی فرمانده تیپ ۳۰۰ ارتش اسرائیل در شهرکی واقع در شمال فلسطین اشغالی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شباویز به نقل از خبر گزاری فارس،حزب‌الله در بیانیه ششم خود از بامداد امروز سه‌شنبه اعلام کرد که در دفاع از لبنان و مردم و در واکنش به نقض آتش‌بس و حملات دشمن اسرائیلی به خودروهای غیرنظامی در خط ساحلی بین دو شهر بیروت و صیدا که منجر به شهادت و جراحت چند غیرنظامی شد، مجاهدان مقاومت ساعت ۱۴:۲۰ با کوادکوپتر انفجاری خودروی فرمانده تیپ ۳۰۰ ارتش رژیم صهیونیستی را در شهرک شومیرا هدف گرفتند.

این عملیات استثنایی حزب‌الله فارغ از جراحت یا هلاکت فرمانده ارشد صهیونیست نشانگر قدرت اطلاعاتی و رصد میدانی مقاومت اسلامی لبنان است.حزب‌الله در جدیدترین بیانیه خود یعنی بیانیه هشتم هم اعلام کرد که مجاهدان مقاومت بین ساعت ۱۵:۰۰ و ۱۵:۳۰ تمامی اماکن استقرار نظامیان صهیونیست در شهرک‌های الخیام، الطیبه، دیرمیماس، خله راج، تپه‌های الحمامص و العویضه را با گلوله‌های توپخانه و حملات راکتی سنگین و طی چندین دفعه زیر آتش گسترده گرفتند.

مقاومت اسلامی لبنان در بیانیه هفتم هم اعلام کرد که با دو ریزپرنده انفجاری پایگاه تازه تاسیس ارتش دشمن اسرائیلی را در شهرک مارون الراس هدف گرفته است.در بیانیه پنجم حزب‌الله هم آمده است که مجاهدان مقاومت صبح امروز با سلاحی مناسب یک کوادکوپتر متخاصم متعلق به ارتش دشمن اسرائیلی را در آسمان شهرک عیتا الجبل ساقط کردند.

حزب‌الله در بیانیه چهارم از حمله با ریزپرنده انفجاری به یک دستگاه بلدوزر ارتش اسرائیل از نوع D9 در اطراف رودخانه دیر سریان خبر داد.مقاومت اسلامی لبنان در بیانیه‌های پیشین هم از حملات راکتی و پهپادی به محل تجمع نظامیان صهیونیست در دیر سریان و رشاف و هدف گرفتن سکوی گنبد آهنین در اردوگاه الجلیل خبر داد.

بازدیدها: 1