به گزارش پایگاه خبری شباویز به نقل از ایرنا،حجت الاسلام محمد نوروزپور گفت: حرم مطهر آستان مقدس امامزادگان، پیامبران (ص) و مشاهیر دینی و مذهبی را بقاع متبرکه می نامیم، گفت: هم اکنون در ۸ هزار و ۷۶۷ بقعه متبرکه سراسر کشور مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان (ع) در حال برگزاری است؛ از این تعداد ۳۴ بقعه متعلق پیامبران و ۶۶۰۰ بقعه متعلق به امامزادگان است.
وی ادامه داد: سایر بقاع متعلق به شخصیتهای برجسته، مشاهیر و علماست که در طول تاریخ برای مردم قابل احترام بودهاند و مردم برای آنها حرم و بارگاه ساخته اند و مردم با توجه به ارادتی که به اهل بیت(ع) و فرزندان آنها دارند برای احیای شعائر دینی به این بقاع مشرف می شوند و هیات امنا و خدام افتخاری بقاع که جمعیت ۵۰ هزار نفری از مردم هستند گردانندگان برنامههای بقاع هستند.
وی با اشاره به فعالیت هیاتهای مذهبی شاخص در بقاع متبرکه افزود: ۷۰۰ هیات شهرستانی و استانی و کشوری در بقاع متبرکه مستقر شدهاند؛ همچنین ۱۱۰۰ هیات محلی داریم که برنامههای خود را در بقاع متبرکه برگزار میکنند و سازمان اوقاف و هیات امناها و خدام در خدمت هیاتهای عزاداری هستند.
مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: برخی بقاع برای کودکان و خردسالان نیز برنامه دارند و خانواده ها وقتی در برنامه عزاداری و سخنرانی شرکت می کنند فرزندان در مهد کودکهایی که پیش بینی شده قرار می گیرند و مربیان در این خیمه ها مستقر هستند و با کودکان برنامه های قرآنی و معارفی اجرا می کنند.
وی تصریح کرد: این برنامه ها در بقاع شاخص (۲۰۰ بقعه) اجرا می شود. اوج برنامهها دهه اول محرم و ایام اربعین و دهه پایان ماه صفر است. جلسات تفسیر قرآن نیز به صورت هفتگی برگزار می شود و آیاتی که مربوط به اهل بیت(ع) است سفارش شده از سوی اساتید عنوان شود. همچنین در کنار آموزش، موضوع کارآفرینی در بقاع مدنظر است.
بازدیدها: 1