بازسازی ۳۸۰۰ واحد مسکونی آسیب‌دیده از جنگ تمام شد
بازسازی ۳۸۰۰ واحد مسکونی آسیب‌دیده از جنگ تمام شد
۳۸۰۰ واحد از منازل آسیب‌دیده منطقه ۲ که دچار خسارات جزئی شده بودند، نوسازی و تا ۱۰ روز آینده تحویل مردم می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری شباویز به نقل از خبر گزاری فارس،بر اساس اعلام‌شهرداری تهران ۴۲ هزار واحد ساختمانی در جنگ‌آسیب دید.امروز شهردار منطقه ۲ مهدی صالحی گفت که ۳۸۰۰ واحد مسکونی آسیب‌دیده از جنگ در این منطقه آماده تحویل است.

با آغاز این جنگ تحمیلی اسراییل و‌آمریکا علیه ایران از ۹ اسفند ۱۴۰۴، برخی واحدها دچار اسیب شد و از همان روزهای نخست کار آواربرداری آغاز شد.

شهردار منطقه ۲ گفت که عملیات نوسازی واحدهای آسیب‌دیده جزئی با ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی همراه بوده و پیش‌بینی می‌شود ظرف ۱۰ روز آینده این واحدها پس از تکمیل، به مالکان خود تحویل داده شوند و بر اساس آمارهای موجود، حدود ۱۰ درصد از واحدهای آسیب‌دیده در جنگ نیازمند تعمیرات متوسط و بالاتر هستند.

بازدیدها: 1